Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ομελέτα σαν πίτσα


θα ξετρελλάνει εσάς και τα παιδιά σας !!!!


ΥΛΙΚΑ

4 αυγά καλά χτυπημένα
λίγο αλεύρι φαρίνα
λίγο γάλα , περίπου μισό φλυτζάνι
1 πιπεριά ψιλοκομμένη ζουλιές , δηλαδή λωρίδες
1 ντομάτα ξεφλουδισμένη ψιλοκομμένη
4 φέτες μπεικον ψιλοκομμένο
4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 κουτι μανιτάρια


Οδηγίες


Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τα αυγά, μέχρι να αφρίσουν. Συμπληρώνουμε το γάλα, και ρίχνουμε και το αλεύρι.
Θέλουμε να πετύχουμε ένα πηχτό χυλό.
΄Επειτα συμπληρώνουμε όλα τα άλλα υλικά, και ανακατεύουμε απαλά.

Βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά με ελάχιστο λαδάκι και μόλις κάψει, ρίχνουμε τον χυλό μέσα. Χαμηλώνουμε κάτω από το μισό την φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί.
Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα με την μέθοδο του πιάτου, ή άν έχουμε ομελετιέρα ακόμη καλύτερα, και την αφήνουμε πάλι να ψηθεί.

Για να είμαστε σίγουροι ότι ψήθηκε και μέσα με ένα μαχαιράκι χαράζουμε λίγο την ομελέτα.

Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελλαθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...