Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γλυκό ψυγείου της ΒΑΝΑ ΒΑΡΒΙ








' Ενα εύκολο , δροσερό , ελαφρύ , γρήγορο γλυκάκι που σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους!!!

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 με 2 πακέτα μπισκότα  πτι-μπερ
1 κρέμα Γιώτης Κρύα με γεύση μπισκότου
1 κρέμα Γιώτης Κρύα με γεύση σοκολάτας
500 γραμ. σαντιγύ φυτική -εγώ παίρνω το πράσινο κουτί-
 γάλα
Κουφετάκια διάφορα χρωματιστά για διακόσμηση ή και μπισκότα OREO.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπωλάκι βάζουμε λίγο γάλα και βουτάμε μέσα τα μπισκότα για λίγο να μην μαλακώσουν πολύ και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ το ένα δίπλα στο άλλο. Αν χρειαστεί σπάμε μερικά μπισκότα και καλύπτουμε τα κενά.
Σε μπωλ μεγάλο φτιάχνουμε την πρώτη κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Την αδειάζουμε στο πυρέξ.
Στρώνουμε άλλη μια στρώση με μπισκότα.
Χτυπάμε στο μπωλ και την άλλη κρέμα, και την ρίχνουμε και αυτή στο πυρέξ.
Στρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα.
Και τέλος χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, να γίνει σαντιγύ και την βάζουμε όμορφα και αυτή από πάνω.
Διακοσμούμε με διάφορα κουφετάκια, μπισκοτάκια, και την βάζουμε στο ψυγείο.
Καλύτερα να καταναλωθεί μετά από 2 ώρες περίπου για να έχει σφίξει το γλυκό μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
Μπορούμε να βάλουμε ότι γεύση κρέμας μας αρέσει, αρκεί να ταιριάζουν οι γεύσεις μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...