Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πικάντικες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης





Είναι ένας καταπληκτικός μεζές για κρασί ή ουζάκι. 

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης μακρόστενες ή στρογγυλές
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
λάδι
ξύδι
μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε και τις ψήνουμε στο γκρίλ απ' όλες τις μεριές.
  2.  
  3. Μόλις κρυώσουν καθαρίζουμε και πετάμε τα σπόρια και την φλούδα. ΄Οταν τις καθαρίσουμε όλες τις κόβουμε σε λωρίδες και ρίχνουμε λάδι, ξύδι και τα σκόρδα ξυσμένα.
  4. Τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  5. Ανακατεύουμε καλά.
  6.  Το φυλάμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...