Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ



ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Από την Λέσχη Αρχιμαγείρων

Ο γνωστός όλων μας κορμός σοκολάτας, που δεν σε λιγώνει και μπορεί να το φας όλο !!!


Υλικά:

 
4 πακέτα μπισκότου τύπου πτι μπερ
125 γρ. κακάο
40 γρ. κονιάκ
500 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
150 γρ. ζάχαρη άχνη
4 βανίλιες
250 γρ. γάλα εβαπορέ
10 φράουλες
Σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση:

 
Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά μαζί, προσεκτικά, να μην θρυμματιστούν πολύ τα μπισκότα.
Το ρολάρουμε σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες (όχι στην κατάψυξη).
Όταν παγώσει το κόβουμε σε στρογγυλές φέτες και το γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και φράουλες

4 σχόλια:

  1. τι να πω , τι να πρωτοπω εγω ο ανθρωπος που δεν τρωω την σοκολατα περνα μια βολτα και απο μενα http://katitimou.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς το κορίτσι μας ! Και βέβαια θα περάσω μια βόλτα!!! Αφού με καλείς !! αχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΠό τα αγαπημένα μου γλυκάκια.
    Πολύ ωραίο.

    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἕνα κομματούδ΄δέν μποροῦσα νά ἔχω...τώρα ὅμως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...