Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Παγωτό παρφέ σοκολάτας


΄Ενα πραγματικά παγωτό παρφέ !!!!!

ΥΛΙΚΑ

1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα Παυλίδης
2 βανίλλιες
Προαιρετικά σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα, ή μπισκότα oreo , ή καραμέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ σφιχτή.
Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύουμε.
Το βάζουμε στην κάτάψυξη να παγώσει.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα.
Δεν χρειάζεται να το ξαναβγάλουμε από το ψυγείο και να το χτυπήσουμε πάλι όπως κάνουμε σε άλλα παγωτά, αν όμως θέλετε κανένα πρόβλημα.

Καλή επιτυχία !!!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...