Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Εύκολο παγωτό μπανάνα


ΥΛΙΚΑ
  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 3 κ.σ. κακάο σε σκόνη
  • 1 βανιλίνη
  • 2-3 κ.γ. μέλι
  • 1 ποτήρι γάλα

Για το σερβίρισμα:
  • Μπισκότα Πτι-μπερ
  • Πολύχρωμη τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις μπανάνες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.

Βγάζουμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο multi.

Προσθέτουμε λίγο γάλα και χτυπάμε ξανά.
 Προσθέτουμε κι άλλο γάλα, το κακάο και τη βανιλίνη και χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε λίγο ακόμα γάλα και το μέλι και χτυπάμε πάλι. Συμπληρώνουμε το υπόλοιπο γάλα και χτυπάμε πολύ καλά.
Τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για να παγώσει καλά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με σπασμένα κομμάτια μπισκότου και πολύχρωμη τρούφα.

Η συνταγή είναι από το Chef on Air. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...