Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα


Υπέροχος μεζές !!!! Συνταγή της Θεσσαλονικιάς φίλης μου Elli Nikolaidou Serasidou.


ΥΛΙΚΑ

  • Μύδια
  • Πράσινη καυτερή πιπεριά ή γλυκειά αν δεν το αντέχετε
  • 1 κουταλιά Μουστάρδα
  • 1 κουταλιά μουστάρδα σε σκόνη
  • Προαιρετικά Φέτα
  • Λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζουμε την  πιπεριά να μαλακώσει.
  2. Προσθέτουμε  τη μουστάρδα και την σκόνη μουστάρδας.
  3. Σβήνουμε με το κρασί  και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι.
  4. Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
  5. Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε , αν θέλουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...