Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες στην κατσαρόλα




Εύκολο , γρήγορο και πάρα πολύ νόστιμο φαγάκι !!!!! 
 Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείται!!!


ΥΛΙΚΑ

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
λίγη ρίγανη
αλάτι - πιπέρι
ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν τα νερά τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.
Μια με δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και μουστάρδα μαζί με το λεμόνι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύονται  καταπλητικά με τηγανητές πατάτες, πουρέ ή πιλάφι.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...